Badeengler

Badeengler

torsdag 29. juli 2010

Resten av sommercupen 2010

Etter regn kommer sol og været i Sigdal ble kjempe fint. Godt og varmt. Sander har det moro og kjører bra. Martine koser seg med mange nye venner. Det ble en "liten" fest i bussen til Vidar og Kirsti. Dansa sving i en altfor stor onepice inni bussen og hadde det veldig moro. Den ble slutt kl 04.00...
Det skulle være to treninger og to løpstreninger siste dagen. Det ble bare ett treningsløp da banen ble veldig slitt. Etter premieutdeling dro vi for å bade. Det var friskt og godt.

Fra Sigdal dro vi til Gardermoen. Der var været først fint.(jeg ble litt solbrent)og siste dagen bøtta det ned og det siste trenigsløpet ble avlyst fordi deler av banen rant bort. Premieutdeling i skikkelig drittvær og vi dro avgårde til Lillehammer.

Vi ankom Lillehammer i flokk og følge. Fikk lagt oss tilrette i grustaket. Tenkte mange ganger i løpet av dagene vi var der at det er helt utrolig at man kan kose seg i et grustak. Været var på vår side disse dagene, heldigvis. Vi var en tur i badeland på fridagen. Det var godt å ligge litt i blødt for små og store. Det gikk fint på denne banen også. Sander synes banen var morsom å kjøre. Skikkelig "berg og dalbane" bane. Han kjørte inn som nr en i begge treningsløpene.

Vi er alle fornøyde med årets sommercup både med gjennomføring og resultatene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar