Badeengler

Badeengler

lørdag 12. juni 2010

juni gitt.....

Kjære vene som tiden flyr... allerede midt i juni snart og ingen følelse av sommer akkurat. Mye har skjedd siden siste innlegg.

Hytta er leid ut for dette året. Litt rart, men samtidig litt godt så slipper jeg å ha dårlig samvittighet når vi har så liten tid til å være der. Vi har allerede vært på mange turer med campingvogna og flere blir det. Trives godt i den, koselig. Denne helgen er den lånt bort til Camilla og Trond som skulle på fotball cup.

Ellers går dagene med til å jobbe på Greverud og Idrett og friluftsliv, trene litt styrke og ZUMBA og Nu Skin!!!

I dag har jeg vært instruktør i trampoline i Greverud hallen for over 50 barn for den ny etablerte jibbegruppa i IRS. Det var kjempe artig. Mange flinke gutter der, litt gale. Noen få jenter hadde funnet veien til Greverud hallen.

Men hvordan går det når hesten passer havresekken?? Jeg bare MÅTTE prøve å hoppe litt. Det er en spesiell følelse å hoppe ordentlig trampoline.

I morgen håper jeg vi kommer lenger med terrassen og bassenget vårt. Det blir kjempe fint når det blir ferdig. Blir deilig å kose seg på den i sommer, bare været kan bli litt bedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar